lørdag 23. januar 2010

BHARFOT VINNER ROMANPRIS

Har faktisk hatt besøk av en av mine blogger-venner, Oda Bharfot, fra filmfestivalen åpnet. I dag dro vi på Tromsø Bibliotek for å overvære utdeling av prisen for den store romankonkurransen til MARGbok, og sannelig ble ikke Oda kalt opp for å motta andrepremien!!!

Romanen hennes heter FILMKYSS - en kinoroman, og blir altså gitt ut i mai. Bharfot var nok litt beskjeden, - men lykkelig, der hun sto med den store sjekken og andrepremien på biblioteket.


Dette var skikkelig stas. Tenk å ha en prisvinner under sitt tak! Vi har knapt sett hverandre pga filmfestivalens mange tilbud. Men vi har drukket Chablis og spist sushi. Vi har snakket om blogger og film og journalistikk og intervjuteknikk og Claire Denise' filmer. Men ikke om litteratur.

Og nå debuterer hun som romanforfatter. Verden er stor! Tromsø er større! I kveld skal vi sikkert skåle for FILMKYSS på avslutningsfesten for TIFF på Kulturhuset! Og jeg vil ha et signert eksemplar når boka er trykket!!!

Førstepremien gikk til bibliotekar Solfrid Sivertsen med romanen FØR KLOKKA FIRE. Hun jobber på Moster skole i Bømlo og dette er hennes 13. bok.

Gratulerer til begge de flinke damene! Og begge prisvinnere fikk svært varm omtale av juryens leder Lene E. Westerås i MARGbok som hadde lest seg gjennom 70 manus. Riktig en festdag ble det i dag!
Ingen kommentarer: