mandag 3. mai 2010

SJU BLOGGERE. SJU HEMMELIGHETER

Forutsetning får å få en bloggpris er at man priser sju andre bloggere man liker.

Her er mine, og de strekker seg fra min Svalbardheltinne Linda i Mushamna/Ny-Ålesund, via skarpsynte film- og kulturblogger Bharfot i Oslo og vårløken Hanne, Harstad-studine med småjobber på Rockefeller, til forfatterkollega Irene på En lys veranda i Ersfjordbotn utenfor Tromsø, der det alltid er fine tanker og spesielle bilder å meditere over. 

Jeg plusser på med Ingvild Wedaa Tennfjords interessante journalistblogg og Kiviks Lilla Råa - en svensk mat-, familie- og kaféblogg som driver med raw food. Veldig spennende.

Og så selvfølgelig fr.martinsen - alltid tilstedeværende, meningsfylte, ironiske og morsomme Martinsen med stadig nye innfall der man f.eks kan dele tanker på nettet under Dagsnytt 18 - sendingene. Martinsen er kul og skriver også jevnlig i fagbladet Journalisten

Jeg har flere, også utafor Norge - men disse sju gir nok et bredt bilde av mine interesser, både politisk, litterært og journalistisk. Og selvfølgelig: Med de svenske bloggerne også et blikk mot kosthold, der jeg jo driver i bransjen med egen matfront. Men disse er samtlige damer og bloggere med spennvidde og løft. Anbefales på det varmeste!

Mine sju hemmeligheter grugger jeg ennå på. De kommer, de kommer. Ellers får jeg jo ikke beholde prisen! Men hvilke av dem tåler avsløring?

8 kommentarer:

Ingvild Tennfjord sa...

Tusen takk for pris! Syv bloggere OG syv hemmeligheter ligger ute på siden min nå. Det er IKKE lov å vente med hemmelighetene, Sylvi. Kom igjen! Bla opp!

ORDFRONT sa...

Dæven så kjapp du er. Jeg hiver meg rundt. Nå.

Gunhild sa...

Prisen beholder du uansett! Har du lyst til å avsløre hemmeligheter, gjør du det. Hvis ikke, lar du være. Jeg er ikke så glad i regler...

Et par nye bekjentskaper i bloggtipsene som jeg gleder meg til å sjekke ut :)

ORDFRONT sa...

Fint at du syns noen av bloggerne mine var spennende. Tennfjord var innmari kjapt ute med å svare og likte trolig prisen - sånt er hyggelig!

Nå har jeg lagt ur sju skjulte saker om meg. Ha fin dag!

Webansvarlig sa...

Hei Sylvi, og takk for pris! Det var artig!! ;-) Jeg er ikke så flink til å følge blogger, så jeg må ha tenketid på både blogger og hemmeligheter. For mye midnattssol til å tenke på sånt nå! Men det kommer... Linda ;-)

Sylvi Inez Liljegren sa...

Kult. Ha en fin vår!

fr.martinsen sa...

Tusen takk for de fine ordene. Men det gikk ikke helt supert med meg og oppgaven.

ORDFRONT sa...

Hei og velkommen hjem, Martinsen -

jeg syns du skulle kopiere ut pokalen fra bloggen min og legge den i høyremargen din -

7 gode blogger du leser, burde da ikke være noe problem?

Så kan du grunne på hemmelighetene til en dag det passer sånn. De er ingen forutsetning. Og bloggprisen fortjener du så definitivt! Ta imot æren og nyt det!

Sylvi