mandag 25. oktober 2010

FENG SHUI - LYKKE

Siste oppryddingblogg til nå. Og jeg anbefaler enhver som kommer til denne bloggen, å lese gjennom de foregående bloggene som handler om feng shui - og kunsten å rydde.
Det beste ved å rydde er blant anna at man finner en masse småting som gir minner. Og man finner igjen saker: Lykke, lykke!

Jeg fant for eksempel ei regning som fikk meg til å huske at de best investerte 430 kronene i sommer var et dagrom hos SAS Radisson i Bodø da jeg kom dit med båt etter å ha vært frivillig på Trænafestivalen og hadde stått opp halv seks om morran for å nå ferga. Måtte til Bodø for å få flyet hjem, men var trøtt og ville mest av alt sove og dusje. Det fikk jeg, med dagrom. Hvilken drøm det var å gå uthvilt på flyet hjem om kvelden! Dette hadde jeg glemt. Og lykke var det virkelig.

Fant dessuten en lapp hvor det står at bussen til Øvre Hundstadmo utafor Bodø er nummer 12, 13 eller 23 - og sier dermed takk til gode venner som innkvarterte meg på gjesterommet. Der var det sommerfint å være.

I tillegg fant jeg ei kvittering som minner meg om at jeg må få rammet inn og hengt opp den nye kunsten min, kjøpt i sommer! Ja, sånn går det når man rydder: Stadig nye saker å ta fatt på! Er det nå i grunnen så rart at man hele tida skyver denne ryddinga foran seg? Selv om det også er veldig hyggelig å få det gjort?

4 kommentarer:

Megan sa...

Jeg vil læse dine tidligere indlæg om feng shui, for jeg har i dag tænkt på "tankernes feng shui". Dér rydder jeg op lige nu, men har besluttet sig at det skal brede sig til matriklen også! ;)

Ha' en flot dag hos dig!

ORDFRONT sa...

Vi har både ryddet og vasket i dag. Rart hvor godt det er å få ting unna....

Men enig med deg: Å rydde sitt hode er det viktigste!

Sagt Med Hjertet sa...

For et nydelig innlegg! Kjente jeg ble glad langt inn i hjertet. JA til hverdagslykke, ja til opprydding.
Jeg er så glad for at du skriver blogg og leser den oftere enn du tror.

Alt godt fra Eirin, for tiden i Spania!

Sylvi Inez Liljegren sa...

Takk og takk for gode ord og alt vel til dere i Spania!