fredag 10. desember 2010

RIKDOM PÅ EN FREDAG I DESEMBER

Det er snart 3. søndag i advent og jeg er fortsatt aldeles praktfullt fri for juleforberedelser og julestress. 

Tre julestjerner er hengt opp, to bokser pepperkaker er innkjøpt og jeg legger ut små påminnelser på Facebook om at Kirkens nødhjelp selger geiter man kan kjøpe i julegave til afrikanske familier eller at man kan kjøpe aksjer for bevaring av regnskogen og gi bort. Gaver med mening. Det er jeg for!

Jeg ønsker meg egentlig en infrarød varmelampe til verandaen sånn at det går an å starte våren så fort som sola er tilbake, - så man kan sitte ute selv om det er kaldt og nyte den praktfulle naturen rundt huset her på en tidlig søndags morgen. Men det er sannsynlig at jeg kjøper den sjøl, som del av huslånet, og insisterer på å slippe å ønske meg noe til jul, sia jeg i grunnen ikke feirer noen Jesusfødsel. 

Jeg føler meg så rik. Jeg har noen praktfulle husdyr, to kjekke sønner og nær familie, en bror og søstre som bryr seg. Jeg har flotte naboer og gode venner, mange har jeg kjent store deler av livet. Jeg mangler i grunnen ikke en eneste ting. 

- Men jeg ønsker meg fortsatt livsglede, et interessant arbeid å gå til, god helse, et kreativt hode og masse kjærlighet. Sånne ting som ikke lar seg pakke inn i papir og ikke behøver legges under noe tre!

Kjære alle: Nyt øyeblikket på denne dagen da Nobels fredspris og andre vitenskapelige Nobelpriser deles ut! Nyt fredagen! Nyt livet! Med varme helgehilsner til dere alle fra sofakroken der en varm katt ligger sammenkrøllet ved siden av meg, og maler!

4 kommentarer:

vaarloek sa...

har noen fine/morsomme bilder av de fantastiske dyra dine. sender de på mail når jeg ... knør meg til å ta minnekortet ut av kameraet og putte det inn i pc-en. for et liv! :)

er forresten kattepasser i to uker nå. det er ikke så verst.

ps. ordbekreftelsen nå er "catikim", moro :P

ORDFRONT sa...

Så hyggelig! Gleder meg til å se!

Katter er noe helt spesielt, særlig når de ligger på armlenet og klorer på deg for å få oppmerksomhet mens du skriver!

Ha fin adventstid!

russiske damer sa...

Takk for bra post. Ønsker deg hell.

Air Max 90 sa...

Christmas will coming, Nike air max 90 pas cher sneakers on sale in our store,nike air max 90 sport shoes can give you a unique Christmas Day.The cheapest nike air max 95 and air max 90 new design sports winter shoes save 60% to sale.