mandag 12. desember 2011

KANSKJE GAUPE. KANSKJE LYNX

Ny katt i huset. Sjekk lørdagens blogg hvis du vil oppdateres. Og herr vakkerkatt slår seg til ro i huset og trives. Men noe varmt vennskap har ikke oppstått mellom han og vår husvarme katt. 

Her er det kjølig avstandstagen hos Pinny, som nå har gjenerobret plassen sin i sofaen, og vender ryggen demonstrativt mot den nye yndlings-katte-plassen, som er vinduskarmen under bjørkefikenen. 

Herr nykommer, som jeg for spøk kalte Pingle, er ingen reddhare, bare sjenert. Eldstesønnen syns ingenting om mitt kallenavn, og stemmer for Tesla eller Lynx

Jeg syns vel at det norske Gaupe er lettere å si enn det latinske Lynx, men innrømmer at begge disse navnene kler dette store dyret med vakre buster i ørene. Potifar er også fint, og kler navnet Pinny, syns jeg. Vi får se.


At dette går bra, er det ingen tvil om. Den nye er ikke bare vakker, han er også en cool cat

Han har funnet kattekassen sin, han hygger seg med både tørrfór og boksmat, og han markerer når jeg kommer med å stryke seg opp etter leggene mine og besøke meg i sofaen for å hilse. 

Og når man legger seg bottom up i yndlingsstolen til gammelmonsen Balthazar, så tenker i hvert fall jeg at dette bare kan gå bra. Ser han ikke ut som om han koser seg, eller?


Dyrebeskyttelsen har mange dyr til omplassering. I Tromsø finner du dem på nettet her. Og at dyr trenger gode hjem og gir liv og glede i huset, er det ingen tvil om.

3 kommentarer:

Megan sa...

Dejligt at høre og se mere. Jeg følger spændt med. Er jo en dyreven af rang! ;)

I dag skal jeg have to af mine hunde, Keeva og Aimee, til dyrlæge. Den årlige vaccination. Det plejer at være lidt af et "tilløbsstykke"! :)

God dag.

Lill-Karin sa...

Det ser definitivt ut til at han har falt til ro. Nå er det bare at "gamlefar" godtar sin nye samboer. Det går seg nok til, skal du se!

Klem!

ORDFRONT sa...

Ja jeg håper dere har rett.

Naturen får gå sin gang, med to voksne katter tar det nok sin tid.

Men jeg er meget positiv til at det skal gå bra. Så det gjør det nok!