onsdag 16. august 2017

AUGUST OG FERIEN OVER

Lenge siden sist-blogg. Kort oppsummering: 

Fått meg nytt bosted i mitt gamle hus, flyttet tilbake i hovedleiligheten etter fire år og skal rydde loft og gjøre småforbedringer som å få meg katteport i ytterdøra, noen utskiftbare glassdører, etc.

To kjempesøte barnebarn som er blitt så mye større siden sist. De er livets dessert og store glede!

Sommergjestene har blitt mange etter hvert - to fra Nederland på gjennomreise, søsterfamilie, venninnebesøk fra Harstad og Oslo, gamle Tramteateret-venner fra Oslo og Malangen, alt bare trivelig! Ni i alt, både rett før, under og etter flytteprosessen som krevde sitt: 

Maling av lister og dørkarmer, rydding og vasking, alt har gått i ett med noen solrike dager i hagen og noe regn. Snartur for å feire 31-åringen i Oslo og spise en bedre middag, Arctic Race i byen siste helga, med gatekonsert i fine Tromsø. Levende, som alltid om sommeren i nord.

Og før og under alt dette, sommerserie i P2 om kampen på kysten, påskegudstjenester på direkten, gjeterhundprogram fra Reinøya med flotte Tiny, Bess og Wilma, alle Border Collier. Det går unna. 

Her ligger lenken til serien Kampen om kysten.

Jeg elsker huset mitt, men høyreskuldra svikter meg og kunne med fordel ha fungert bedre. Må vel gjøre noe med det igjen, for det er snart høst. Her er utsikten fra loftet! Vi sees og høres.

Og her ligger lenken til Gjeterhundene på Reinøya.

Ingen kommentarer: