torsdag 17. april 2008

ADVARSEL 1


Ikke flytt hit. Ikke til Tromsø. Ikke tenk tanken. Ikke la deg friste.

I dag var det 35 cm snø i oppkjørselen. Ikke la deg friste, sier jeg. Det er ikke coolt. Ikke en gang for en som har lagd en blogg om kald kjærlighet.

Kjærligheten visner når du må grynne gjennom 35 cm snø i april. Det handler ikke om snøspurv og vårtegn. Det handler ikke om solidaritet. Det er bare grymt.

Æsj, uff, ekkelt, snø, pyton, faen.


Ikke flytt hit i april. Uansett om det smelter på polene. Det er faen ikke verd det. Men, vi må nyte vinteren mens vi har den, sier sønnen min.
Ja, ja, sier jeg.
Forsåvidt.
Men han om det. Jeg er i grunnen ganske lei. Allerede.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha, nå må jeg le. Godt å høre at du ikke er helt zenaktig når det gjelder kulde og snø, du heller. Men fra livets lyse side: På denne måten blir det flere kosestunder foran peisen. Jeg frykter allerede at jeg må oppgi morgenbålene (tekopp, musli, trøtt, gumle, kikke inn i flammene, glippe med øynene).

Anonym sa...

I dag hadde jeg oppgitt alt, - til og med april.

I juni er det fint. Du/dere kan om så komme og bo her...

Anonym sa...

den er grei, jeg flytter ikke til troms!!
Herlighet...orker du virkelig??

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Celular, I hope you enjoy. The address is http://telefone-celular-brasil.blogspot.com. A hug.