fredag 18. juli 2008

BUKTA BAKFRA

Mens Patti Smith og Dumdum Boys jammer første jublende festivalstart i Bukta, henger ei doven midnattsol over fjellene i nord.
På brygga utenfor festivalområdet nyter en håndfull gratispublikum det som foregår, vakkert innpakka i midnattsol og festivallyd.

De båtfrelse digger på et så vidt krusende hav, vi talte et 20-talls besøkende båter i bukta og lar oss gjerne friste som båtpublikum neste år! Noen som har høvelig båt med plass til 7-8 stykker og et lite langbord på akterdekk med vin og grillede reker?
Buktafestival betyr sommer. Løvetannen har forlengst forstått at det er viktig å frø seg i tide.
Og Patti Smith synger Ghost Dance og Smells like teen spirit og Because the night og Rock'n roll Nigger. Du kan høre mer av henne i intervjuet som ble gjort tidligere om ettermiddagen her.

Ved havkanten dukker punker'n og prinsessa opp. Prinsessa digger Dumdum Boys, men slipper ikke inn på festivalen siden hun ikke har fylt 18.

Og vi synger splitte pine ved festivalkveldens slutt på utsida av festivalområdet. Men vi er så definitivt med på festen. For det er helt o.k. på utsida. Vi hører alt, og har verdens vakreste omgivelser.

2 kommentarer:

irelars sa...

Det va trivelig å se et bilde av punkern! Hils han så mye.

ORDFRONT sa...

Det skal jeg gjøre!