tirsdag 9. desember 2008

SEND EN LEGE

Jeg har skrevet om dette før. Gi hverandre julegaver som har mening for verden. Og jeg mener det virkelig. Vi har så alt for mye, vi - de rike. Gi noe som andre har virkelig nytte og glede av!

Leger uten grenser har laget seg nettside med eget motto: Send en lege i julegave til noen som trenger det! En fabelaktig gave. Her er nettsida deres. Send en lege, om så i dag!
Les gjerne det jeg skrev om på bloggen i fjor i fjor: Gi ei geit. Det er også en bra sak. Geiter er alrighte dyr, de! Ei geit gir melk, kjøtt og skinn og kan være starten på et nytt liv for en familie som har mistet alt.

I fjor brukte nordmenn 44 milliarder på julefeiringa si. Jeg håper da virkelig ikke vi slår den rekorden i år. Det ville vært en skam.

2 kommentarer:

lindis sa...

jepp, det ville vært en skam. I år gir ikke vår familie hverandre noen gaver å snakke om. Jeg gir heller min skjerv via slike sider som du nevner, og tror min broder gjør det samme. Men klart, handelsstanden skal jo også overleve. Det gjør den garantert fint uten at vi kjøper oss halvt i hjel på unyttige ting.

ORDFRONT sa...

Jepp. Jeg er så enig.

Men jeg skjønner jo selvfølgelig at sønnene helst ikke vil ha mjuke pakker og nyttige ting som boxere og sokker, da ...