mandag 9. februar 2009

POLARJAZZ ER OVER. IGJEN

Polarjazz er over. Dette bildet fra garderoben på hotellet forteller vel sitt om festivalens popularitet? Og noe om å holde festival i et område der utetemperaturen jevnlig har vært nede på minus tjue.

Men det er fint å gå ute i mørket, innpakket i lag på lag med klær, høre isen på veien knitre under støvlene. Akkurat den dimensjonen er med på å gjøre dette til en helt egen opplevelse. Takk, Longyearbyen, for denne storslagne uka! Takk alle deltagere og ildsjeler som får dette til! Vi reiser ned i dag. Men sjela blir igjen ei stund, tror jeg. Godt emballert og innpakket. Mens jeg allerede har begynt å glede meg til neste gang. Det er jo bare et år til!

2 kommentarer:

Idar Je Nikolaisen sa...

Hei Sylvi. Fin blogg du har. Ser du har vært her oppe på polarjazz og delt dine inntrykk med oss på bloggen din. Jeg bor i Longyearbyen og har også en blogg som for tiden er fylt opp med polarjazz 2009. Du finner den her: http://idarje.blogspot.com
Vennlig hilsen
Idar Je Nikolaisen, Longyearbyen

EN BLOGG OM KALD KJÆRLIGHET sa...

Takk! Følger med deg framover:-) Artig at du blogger fra LYB og turene rundt omkring.

Jeg har også en 'kuldeblogg' - min blogg om kald kjærlighet, der jeg legger ut stoff om klima og miljø. Den må du gjerne kikke på (høyre marg har lenke) for jeg ser jo av det duskriver at du er opptatt av miljø og isforhold!