fredag 1. februar 2008

VIDAR JOHNSEN OG PETER NORDBERG LØFTET TAKET I LONGYEARBYEN

Jeg noterer meg at disse gutta fikk taket til å løfte seg under gårdagens åpningsforestilling av Polarjazz. Bandet er godt samspilte og har et bredt reportoar av låter som sitter som et skudd. Med et snev av gåsehud, erindrer jeg stemninga da legendariske ex-Vamp vokalist Vidar Johnsen fikk fullsatt sal til å synge Fuglane vett.Samspilt band, super trommis, godt mixet lydbilde og den ene perla etter den andre av noen låter fra to menn som har så mye scenesjarm at det holder! Konserten ble flyttet fram i programmet, fordi Johnsen&Nordberg er nominert til Spellemannspris og må være i Oslo lørdag.

Etter konserten i går, tror jeg samtlige av gårdagens publikum i Longyearbyen krysser fingre for disse gutta!

4 kommentarer:

lindis sa...

mnååå...herr Nordberg var flink skjønner jeg! Helt fantastisk følelse å se noen andre blogge om ham og Vidar! Takker hjerteligst!! :

lindis sa...

mnååå...herr Nordberg var flink skjønner jeg! Helt fantastisk følelse å se noen andre blogge om ham og Vidar! Takker hjerteligst!! :)

lindis sa...

Og - siden jeg allikevel driver og dobbeltkommenterer og herper kommentarfeltet ditt - tydeligvis, så må jeg bare bemerke at det er Peter med 1 T. Hehe...sorry, men her er vi nøye! Sukk...

Anonym sa...

å Vidar var og sååå klart flink ;)
skønne , skjønne mannen ......