fredag 14. januar 2011

MEGAN

Har funnet en bloggvenn i Danmark, som jeg gjerne vil anbefale. Du finner bloggen hennes her. Jeg siterer et stykke som gjør henne vel verdt å bevare på min blogg. Hun sier ting jeg tenker, men som ikke flyter ut av mi egen penn: Rede for litt dansk?

"Jeg kan varmt anbefale det. Lav en kande god te, måske med et stykke hjemmebagt kage til, hvis det skal være luksusudgaven, indret dig med stearinlys, puder, sofa og selvfølgelig det vigtigste af alt: En god bog. Så har du opskriften på en afslappende aften med ro og velvære. Fordybelse. Jeg gjorde det igen i går og det er efterhånden blevet noget af det, jeg holder allermest af. I hvert fald her i vintermørket, hvor aftenerne er mørke, kolde og vinden rusker i trætoppe og husmur. Læse. Bare sidde i ro og mag med bogen og glide ind i dens verden, hvor den end måtte være. Lære karakterne bedre at kende."

Lene, eller Megan - har oppskriften på å leve langsomt. Jeg tenner i peisen og nyter. Nyter ordene. Og opplevelsen. Bildet er henta på hennes blogg.

2 kommentarer:

Lene Megan sa...

Tusind tak! ;)

ORDFRONT sa...

Takk selv! Ha ei fin helg.