fredag 22. februar 2008

WALK THE FIELDS OF GOLD

Her har jeg funnet en nydelig Sting-låt, Walk the fields of Gold som jeg gjerne deler på ei natt som denne. Eva Cassidy har også gjort en Fields of gold-låt, men jeg holder en knapp på Sting.

Blir det probelmer, trykk repeat-knappen (pil tilbake på tastaturet) og Sting fortsetter....håper jeg. Det så fint at jeg nesten gråter. Upon the fields of barley...

FORØVRIG har jeg laget ei rekke lenker nede til høyre med musikk jeg liker å høre. Sjekk om det er noen lekkerbiskner der. Det er det.

torsdag 21. februar 2008

MÅNELYST

Måne formørkelse i natt! Nattas formørkelse blir beskrevet som en middels langvarig måne formørkelse på nettsted astronomi.no, der den alltid like entusiastiske kjendisastronomen Knut Jørgen Røed Ødegaard beskriver hva som er i vente.

Røed Ødegaard skriver at totaliteten i formørkelsen begynner klokken 04.01.10, når sitt maksimum klokka 04.26.05 og slutter 04.50.57.

En månformørkelse inntreffer når månen passerer gjennom Jordas skygge. Du kan forvente at månen blir mer askegrå enn vanlig, ifølge NASA.

Faktisk forvandles den på det mest intense til ei kraftig rødfarget kule. Og hvorfor rød? Jo, fordi dette er fargen på Jordas skygge! Dette har jeg funnet på nettet i kveld, og det syns jeg høres kult ut. Jeg så på månen da jeg gikk på tur med bikkja i kveld: Kulerund var den.
Så ha ei god natt da, dere! Månelyst eller ikke!