fredag 30. april 2010

HVIL I FRED, LUDVIGSEN

Plutselig en dag er han ute og løper orientering. Han er 62 år gammel. Han får hjertestopp, faller om og dør. Så fort kan det gå. Han tenkte vel knapt av det var en av hans siste handlinger, da han knytta skolissene sine om morgenen. 

Jeg ser begravelsen på TV og tenker at det kimer i telefonen og svarer automatisk hallo, hallo. At kanskje kommer kongen. Tenker fiskepuddding og lakrisbåter. Nynner Juba, Juba!

Så fort kan det gå. Hvil i fred, Ludvigsen. Du har vært oss til mye glede - du og Knutsen. Enormt mye glede. Dere vil alltid bli husket for det. Jeg finner bilde av dere på nettsida di, tatt av Vegard Eggen.

Så plutselig en dag er det slutt. Og noen bærer ut ei kiste med en gitarformet blomsteroppsats.


Ute skinner sola. Bikkja mi vil ut og gå tur. Så korte dagene er, selv om det er vår. Hvil i fred, Gustav Lorentzen. Vi savner deg allerede.

tirsdag 27. april 2010

WORDLE, CLIP ART OG BOKELSKERE

Er så glad i Wordle, denne ordleken på nettet, og må stadig innom og mate inn ett og annet og se hvordan det blir. Nå matet jeg inn bloggadressen min her på ORDFRONT og den så slik ut...

Stilig? Du finner Wordle her hvis du vil prøve sjøl. Og det må du da gjøre! Du kan legge inn hva du vil, et kjærlighetsbrev, en artikkel, et notat, ei huskeliste, whatever.

Og så er jeg glad i sånne gratis plasser der du kan last ned rare ting. Her er den siden der du f. eks kan laste ned bilder av frukt som for eksempel mango, og masse annet.

I tillegg har jeg blitt med på Bokelskere og har nettopp vært inne og lagt inn at jeg leser Ankomsts gåte av V.P. Naipaul. Kanskje jeg skriver mer om det siden. Selv om det ikke akkurat er ei bok jeg tar av med. Men Bokelskere er ei bra side å høre hjemme hos. Syns jeg.