lørdag 2. mai 2009

MAIDAGENS FLOTTESTE SMIL

- Er jeg glad i dag?!! Gjett om!
Ho henter snart fram joggeskoene! Og snart er vi på vei ut døra...

Lykke, lykke.

torsdag 30. april 2009

KLATREVEGG

Klatrevegg er en cool ting hvis du trenger å bevise at du klarer noe. Jeg har prøvd, og jeg er ikke den eneste. Her er tøffe Ritha på vei mot toppen!Vi er en gjeng som har gått nakke-rygg skolen på Universitets sykehuset i Tromsø. Over har du bildebeviset på at jeg har vært til topps, he, he. Syns det var litt fint. Det syns nok alle de andre om sine klatreturer også. Definitivt.
Og ja, det er høyt i massevis. 13-14 meter, sa Jan-Inge, instruktøren vår.
Vi ble godt festa før vi klatra opp opp i høyden. Ikke no' tull med knutene i sikringstauet, takk! Når vi kom til toppen slo vi et raskt slag i veggen for å markere at vi var på toppen. Det gjorde godt!

Ida var den aller første som fór til topps. Motet sank i alle oss andre når vi så at hun forserte veggen som ei fjellgeit!
Men det viste seg å fungere bra for de fleste. En etter en gikk vi i tauet for å komme oss opp til topps.
Morten var spent da det blei hans tur. Men opp gikk det, selv om motorsykkelen til denne Harley Davidson-fansen måtte bli igjen nede på bakken!

Fra gulvet fulgte resten av gjengen spent med. Og til helga legger jeg ut resten av bildene fra klatreveggen på egen nett-side. Så kan de som vil se mer, ta en titt!

Spennende var det i hvertfall!

Og en flott opplevelse av å mestre, syns jeg. Nå har vi ei velfortjent 1. mai helg foran oss. Det skal bli deilig!