lørdag 29. august 2009

TOKT OVER. SOMMER OVER

Denne sommeren ble det ikke mye privat blogging, gitt. Men nå faller mørket over de lange, nordnorske kveldene og det er igjen blitt bloggtid. Dessuten har jeg fått tilbake en splitterny harddisk og et helt fersk softwareinnhold til lap top'en min, og det er et ukeslangt prosjekt å installere gamle favoritter og bloggadresser som jeg følger på den nye maskinen. Sukk.

Men det kommer.

For dem som har følgt meg på denne bloggen til nå:

Ja, det ble omsider isbjørn på meg også, ikke bare nærbesøk av bamsen, men også nærkontakt med to barske hvalrosser, samme grytidlige morgen,

- og de som vil lese mer om den helt store opplevelsen denne sommeren, finner historien på NRK-bloggen min fra Arctic Tipping Point-ekspedisjonen. Jeg kom tilbake fra denne turen i Barentshavet og langs nordvestkysten av Svalbard og følte meg som et priviligert menneske. Tenk å ha fått oppleve alt dette!

Hele bloggen kan du finne på samlesida her, og er du enda ikke lei av arktiske eventyr, gir jeg et hint om nok en artig, viktig, arktisk blogg som du finner hos Knut Espen Solberg som er en typisk, norsk viking.


Da sees og snakkes vi mer etterhvert. Gi meg gjerne flere hint om hvor det mer å lese om nordområdene, - eller om hva du har gjort eller drømmer om å gjøre. God helg til samtlige!