tirsdag 13. august 2013

ALT NYTT. NESTEN

Nytt hus, ny jobb, ny utsikt. Ett år borte fra det vante man har levd med så lenge. 

Ei bratt læringskurve inn i en ny del av journalistikken. Nye utfordringer som nettjournalist, og siden kanskje også tilbake til radioen. En høst og en vinter uten et eneste dyr i mitt nærmiljø. Føler det litt som om jeg bor på hotell, eller i en annens atelier. Fint, men litt fremmed. 

Kveldsvakter er også nytt. På jobb fra halv tre. Betyr at jeg kan sitte her med kaffe og utsikt og ullstrømper på bare bein og se ut over havet. En formiddag, to, tre. Tenke på ting, sjekke de gamle bloggene mine, så helt uten innlegg denne sommeren. Men nå blir det kanskje annerledes. Hvis det er noe å dele fra det nesten nye livet, da. Hvis det er noe vettugt å si.

Mye er sortert, kasta eller stuet bort på loftet hjemme i Tromsø. Jeg har fortsatt loftsleilighet med seng og bord og skriveplasser og bøker og klær, hjemme. Men det er her det nye året skal folde seg ut foran meg. 

Jeg kjemper med gamle demoner, om ikke å skulle bevise noe, ikke skulle stresse med flinkheten min lenger, bare være og jobbe og ta livet som det kommer. Men de gamle demonene flytter med på lasset. Så her er alt nytt. Men bare nesten.

Ingen kommentarer: