fredag 26. oktober 2007

Svarte Natta

I kveld, fredag 26. oktober, starter Svarte Natta, Nordnorsk Mediekonferanse, for fjerde gang i Tromsø. Som om vi ikke har sett og hørt nok av og om Gerd-Liv Valla denne uka, stiller hun i Tromsø i morgen, med forelesning som avslutning på konferansens først dag. Før det, er nettjournalistikk, miljøjournalistikk og kildenettverk på Facebook noen av temaene som skal belyses.

Mest av alt gleder jeg meg til å høre forelesningen om klima fra Pål Prestrud, direktøren i Cicero, selv om jeg både har hørt og intervjuet Pål flere ganger før. Denne problematikken blir bare mer og mer aktuell. Cicero, Senter for klima og miljø, finner du på: http://www.cicero.uio.no/home/ og de har veldig masse bra undervisningsstoff, plansjer og aktuelle oversikter.

Flere hundre journalister og redaktører deltar på Nordnorges største mediakonferanse, og programmet finner du på nettsida til Svarte Natta http://www.svartenatta.no/

Dette er et flott tiltak som journalistene i landsdelen setter stor pris på. De fleste gleder seg i lang tid til konferansen, som gir anledning til å diskutere en rekke større og mindre problemstillinger med kollegaer som man ellers sjelden ser. Lørdagskvelden deles Svarte Nattaprisen ut, og det blir kanskje en svingom eller to etter festmiddagen utpå kvelden.

Ingen kommentarer: